2015. augusztus 15., szombat

§First-You don't know me§

Hiii! Itt is van a legelső rész a történetből :33 Ha tetszett komizzatok vagy iratkozzatok fel, de mindenképpen hagyjatok nyomot :D
Tündi

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=HPC8UOxVOLc

California állam, Malibu-Ilyen a valóságban nincs Harry-járkált előttem dühösen a dalszövegíróm Rickey.-Ezt biztos nem írom bele a dalba. Normális vagy? A rajongóid a falat kaparnák, ráadásul támadnának. Gondolkozz már egy kicsit, oké?-bökte meg ujjával a fejemet.
-De ha egyszer ezt érzem?-értetlenkedtem.
-Dehogy érzed ezt! Csak már ötleted sincs milyen dalt írhatnál, ez a te bajod!-idegesen gesztikulált közben.
Az a bajom hogy mindig igazad van! Tehetetlenül ültem továbbra is a székemen. Milyen dalt írhatnék ami jó is? Úgy érzem magam mintha egy matekórán ülnék. Pörög az agyam ezerrel, milliónyi ötletet keresve. Szerintem 1 szó is elég lenne ahhoz, hogy megihlessen, de momentán ez az elképzelés kudarcba fulladt. Arcomat kezeim közé temettem. Semmi, egyszerűen semmi nem jut eszembe. Ez kiborít.
-Talán valaki segíthetne-szólalt meg újból Rickey sokkal nyugodtabban.
-Mondjuk te?-ráncoltam a szemöldököm.
-Hogy te milyen....-kezdett volna velem ordítani, de épp nyitódott az ajtó. Szerencsére el kellett mennie valami megbeszélésre.
Sóhajtva túrtam bele a hajamba.Magam elé vettem a lapot amire leírtam azt a borzalmas szöveget ami miatt Rickey kiakadt. Felemeltem és egy mozdulattal ketté téptem.
4 órája próbálunk összehozni valami jó, szép, és pörgős dalt. A menedzserem holnap utánra kéri a dalt különben elfelejthetem az albumom.
Csak az a baj, hogy nem ért meg engem, nem nézi az én szemszögemből.
Azt gondolja majd a kisujjamból kirázók egy sláger gyanús dalt. Hát persze.
-Szóval-lépett be újra Rickey, mire megforgattam a szemeimet.-Megvan, hogy ki fog neked segíteni-mosolygott sejtelmesen.

California állam, Los Angeles-30 MÁSODPERC!-kiáltotta az egyik producer  talán.
Az öltözőmben üldögéltem, amíg a sminkesek megcsinálták a sminkem.
-15 MÁSODPERC!-kiáltotta újból a producer. A sminkesek befejezték a munkájukat, én pedig már mentem is a stúdióba. Jimmy mosolyogva fogadott. Megölelt és adtunk egymás arcára 1-1 puszit üdvözlés kép. Pont elfoglaltam a szokásos helyemet, a kamerák elindultak a show elkezdődött.
-Jó estét mindenkinek!-üdvözölte a nézőket a szokásos mosolyával Jimmy.-Hölgyeim is uraim, fogadják nagy szeretettel a férfiak álmát, a poplisták élére törő csodálatos tehetséggel rendelkező Ariana Grande-t-mutatott rám, mire hatalmas taps keletkezett én pedig vigyorogva néztem a kamerába és a közönségre.
-Hey-intettem.
-Hogy vagy?-kérdezte mosolyogva
-Egész jól, főleg, hogy itt lehetek-mosolyogtam vissza-És te?
-Tökéletesen. Tudod mostanában ahogy nézlek mindig erősebbeket dobban a szívem.-bókolt.
A közönség "húúú"zni kezdett én meg zavartan felnevettem.-Látom a humorod a régi
-Ez csak természetes-kacsintott-A napokban felröppent az a hír, hogy duettezni fogsz Harry Styles-szal.
-Igen?-néztem rá döbbenten. Nekem erről senki nem szólt.
-Miért vagy ilyen meglepett?
-Öhm...igazából szerintem ez nem igaz semmi féle duettről nincs szó-ráncoltam a szemöldököm.
-Hát jó, menjünk tovább. Terveztem veled egy szerepjátékot, amiben újra te lehetsz Cat Valintine-mondta lelkesen.-Mit szólsz hozzá?
-Szerintem jó-nevettem-Benne vagyok-bólogattam. Mindketten felálltunk azután a stúdió másik végébe mentünk ahol felépítettek nekünk egy nappali szerűséget. Alattam Cat ruhája volt így csak fogtam és letéptem magamról a felette lévőt. Meglepett arcot vágva dobtam el, majd a kamu ajtó elé mentem így nem látszottam csak Jimmy aki a "nappaliban" volt. El is kezdtük a szerep játszást.
-Hol a macskám??Caaat merre vagy? Hoztam cica kaját-az elváltoztatott hangja miatt majdnem kiestem a szerepből annyira kellett nevetnem.-Caaat!!!
Egy határozott mozdulattal kinyitottam az "ajtót" beugrottam, aztán énekelni kezdtem:
-My name is Cat I'm in here for you
I know It's not fancey but It's something to do
so if you get bored just cuddle me to the lap on couch
were's everythings fine!
Jimmy öregnéni jelmezben ijedten ejtette le a cica kaja tálat.
A szokásos nevetés és tapsolás hangzott fel, ezzel a jelenetnek vége is van. Jimmyvel nevetve mentünk vissza az asztalához.
-Eszméletlen vagy!
-Köszönöm
-Hölgyeim és uraim Cat Valintine alias Ariana Grande! Holnap este találkozunk és érkezik majd hozzánk Madison Beer! Jó éjszakát!
A show-nak vége.
-Majd találkozunk-búcsúztam el Jimmytől.
-Ez csak természetes-mosolygott-Vigyázz magadra. Jó éjt!
-Neked is

Otthon fáradtan ültem le a kanapémra. Kezemben a távirányítóval. Bekapcsoltam a tv-t amin rögtön megjelentek a hírek, rólam.
Az állítólagos duettről szólt, meg arról, hogy lehet hogy Harry és köztem alakul valami. Na persze.
-"Bízom abban, hogy Ariana segít Harrynek. Tudom, Ő képes lenne rá. Tökéletes számára és itt nem csak az éneklésre gondolok"-mondta Harry menedzsere.
Köpni nyelni nem tudtam. Mi az, hogy nem csak az éneklésre gondolt? Telefonomat azonnal kezembe vettem. Ingerülten tárcsáztam a menedzserem számát. A második csörgésre felvette.
-Heey-köszönt vidáman
-Miért nem szóltál?-csaptam a közepébe a dolognak. Pillanatnyi csönd.
-Sajnálom. De megcsinálod vele azt a dalt ugye?
-Nem-közöltem közömbösen.
-Kérlek Ariana-kezdett könyörögni.
-Nem
-Akkor mégis mit mondjak majd nekik?!-háborodott fel
-Hogy sok a dolgom vagy mit tudom én találd fel magad-mondtam majd letettem...

6 megjegyzés: